Web Analytics

Jandarmii argeșeni participă la campania „Donează sânge, salvează o viață”

de | 28.04.2021 11:20 | Actualitate

În această săptămână, zeci de jandarmi şi-au anunţat intenţia şi participă în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează o viață”, derulată la nivel național de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană.

„Donarea de sânge nu poate fi înlocuită de niciun fel de tratament, are un maximum de eficienţă şi poate duce la salvarea multor vieţi, iar lipsa unor grupe de sânge este o problemă reală cu care Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești se confruntă mai tot timpul. De-a lungul anilor, Jandarmeria Argeş s-a implicat în mai multe proiecte umanitare care, printre altele, au vizat inclusiv donarea de sânge.

Jandarmii donează sânge la Centrul de Transfuzie Pitești

Jandarmii donează sânge la Centrul de Transfuzie Pitești

Citește și Poliția Locală a efectuat verificări în piețele din Pitești. S-au dat 9 avertismente

Mulţi dintre jandarmi donează sânge sau plasmă periodic. Mai mult, au sprijinit de fiecare dată Centrul de Transfuzie Sanguină Argeş, atunci când acesta s-a confruntat cu un deficit la unele grupe rare de sânge. Pe această cale dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați în suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, transmite IJJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii