Web Analytics

Jandarmii argeșeni: „La intrări nu se realizează triajul epidemiologic, iar unii clienți nu posedă certificat verde”

de | 1.11.2021 12:02 | Actualitate

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.000 lei. 

 

Citeste si: Ovidiu Puiu, senator PSD de Argeș: ”PNRR-ul a intrat în linie dreaptă, dar guvernul merge tot mai strâmb!”

 

În această perioadă au fost verificate mai multe centre comerciale din municipiul Pitești, iar în urma controalelor efectuate a reieșit faptul că la intrări nu se realizează triajul epidemiologic, iar unii clienți nu posedă certificat verde. În urma celor constatate au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș pentru luare măsurilor legale împotriva administratorilor societăților comerciale.

În ziua de 30 octombrie, a.c., jandarmii argeșeni din cadrul Postului Montan Arefu au fost sesizați prin apel telefonic de către un cetățean, despre faptul că, în zona comunei Sălătrucu sunt încălcate normele privind tăierea și transportul materialului lemnos. Ajunși la fața locului, jandarmii au depistat mai multe autoturisme încărcate cu material lemnos fapt pentru care au trecut la verificarea documentelor de proveniență și transport. În urma celor constatate, doi bărbați au fost sancționați cu amenzi în valoare de 3000 de lei, iar cantitatea de 4 metri cubi lemn de fag a fost ridicată în vederea confiscării. 

 

Citeste si: Patru persoane amendate pentru că au intrat în sala de jocuri de noroc fără certificat verde

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii