Web Analytics

Jandarmeria Argeș recrutează tineri pentru a urma o carieră militară

de | 28.06.2022 14:29 | Actualitate

Tinerii interesați de o carieră de ofițer în Jandarmeria Română se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Jandarmeria Argeș transmite că cererea-tip de înscriere se descarcă și se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv sru@jandarmeriaarges.ro,  în perioada 27 iunie – 8 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Citește și: 42 de elevi fac practică la Jandarmeria Argeș

Data  limită  de  depunere  a  dosarelor de recrutare la sediul I.J.J. Argeș este 22 iulie 2022.

Evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., conform unei planificări întocmite de către Serviciul Resurse Umane care va fi postată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș (www.jandarmeriaarges.ro).
De asemenea, rezultatele la testarea psihologică se vor afișa pe site-ul www.jandarmeriaarges.ro la secțiunea Carieră/Admitere. Pentru candidaţii care nu au promovat testarea psihologică, activitatea de recrutare încetează.

Citește și: Familie cu trei copii, blocată pe un drum forestier din Sălătrucu

Proba de evaluare a performanței fizice se susține la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, în perioada 22-28 august 2022, iar proba de evaluare a cunoștințelor se susține în perioada 30-31 august 2022. 

Examinarea medicală se realizează pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba scrisă, în perioada 6-19 septembrie 2022.

„Tematica și bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituției de învățământ.

Citește și: Familie de ucraineni, blocată pe un drum forestier din Argeș. A intervenit Jandarmeria

Date suplimentare privind condițiile  și  criteriile  specifice  de  recrutare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul  Inspectoratului  de  Jandarmi  Județean Argeş, din Municipiul Piteşti, Aleea Negoiul nr. 2 și la numerele de telefon: 0248/211505, 0248/211502 interior 24531/24500.”, se informează printr-un comunicat de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *