Web Analytics

42 de elevi fac practică la Jandarmeria Argeș

de | 6.06.2022 11:32 | Actualitate

42 de elevi de la Școlilde de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni vor face practică la Jandarmeria Argeș. Vor fi instruiți și vor participa la misiuni împreună cu jandarmii cu experiență.

„Începând de astăzi, și până la sfârșitul lunii iulie, o nouă serie de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni vor desfășura stagiul de practică în unitatea noastră.

Cei 42 de elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-au prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Citește și: Elevii de la Seminarul Teologic din Curtea de Argeș au susținut Examenul de Certificare a competențelor profesionale

Elevii vor fi repartizați să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică și vor participa la misiuni alături de jandarmi cu experiență.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv precum și interacțiunea cu cetățenii. 

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

Le dorim elevilor mult spor în procesul de învățare și mult succes în cariera militară.”, transmite Jandarmeria Argeș, printr-un comunicat de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *