Web Analytics

Iuliana Tudor prezintă Festivalul – Concurs Național de Folclor Mioveni

de | 9.08.2023 11:25 | Actualitate, Cultură, Home

Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea Festivalului – Concurs Național de Folclor Mioveni, ediția a IV-a, care are loc între 11-13 august, pe Platoul Civic Mioveni. Opt ansambluri din Sălaj, Iași, Suceava, Gorj, Bihor, Maramureș și Argeș se întrec pentru marele trofeu și vor fi jurizați de cinci specialiști în domeniu.

Moderatoarea evenimentului este Iuliana Tudor, prezentatoare cu o experiență în televiziune de 20 de ani și deținătoarea a mai multor distincții, printre care și titlul de Femeia anului 1999 în Televiziune.

„Iuliana Tudor este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producții, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media. Povestea ei a început pe 16 iunie 1977, iar de atunci Iuliana a strâns amintiri pentru o viaţă, pilde care, în timp, au construit un om frumos, o personalitate fascinantă.

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia – Folclor, Maria Tănase, precum şi Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

Premiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment O dată-n viaţă. Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune”.

Citește și Jurații de la Festivalul – Concurs Național de Folclor Mioveni

A prezentat şi într-o sală plină ochi de preşedinţi de ţară de calibrul lui Bush, Putin, Sarkozy, dar şi în cadrul unor evenimente private, atunci când diferite branduri au vrut să îşi asocieze produsele cu imaginea ei. A prezentat şi cele mai importante festivaluri de muzică şi emisiunile de top pe care i le-a încredinţat TVR. Experienţa de  20 ani pe care şi-a format-o în televiziune este cea mai bună carte de vizită ce o recomandă pentru evenimente şi producţii de succes”, transmit organizatorii fetsivalului într-un comunicat.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *