Web Analytics
scris vineri, 31.05.2024

Iulian Tameş, antrenor secund la CS Mioveni, după ratarea barajului: „Nu se ştie absolut nimic despre viitorul acestei echipe”

Întrebat despre barajul pierdut cu FC Botoșani pentru accederea în SperLigă și despre viitorul formației din Mioveni, antrenorul secund Iulian Tameș ne-a declarat:

Iulian Tameş, antrenor secund la CS Mioveni, după ratarea barajului: „Nu se ştie absolut nimic despre viitorul acestei echipe”

„În primul rând, sunt oarecum bucuros că am ajuns până aici, la baraj. În prima manșă a barajului ne-am dus să nu primim gol, adică să putem să întoarcem rezultatul acasă. Am întâlnit o echipă destul de bună, zic eu, care, de la venirea lui Bogdan Andone, a căpătat multă încredere și s-a transformat total. Nimeni nu mai credea că mai pot reveni sau să se mai gândească la o rămânere în Liga I, în SuperLiga, dar iată că Bogdan Andone a reușit un miracol. Noi am reușit, eu zic, un rezultat destul de bun.
În prima manșă a fost OK, dar vedeți că nu a fost de ajuns. În retur am încercat să jucăm, dar cred că un pic prea puțin pentru a putea promova. Ce a lipsit echipei în aceste două meciuri? Cred că un pic mai mult curaj. Cel puțin în al doilea meci, un pic mai mult în curaj, pentru că în primul meci chiar am avut și gol anulat și câteva ocazii clare de gol. Dacă eram un pic mai atenți în primul meci, altul era rezultatul și poate și strategia din al doilea meci era alta; un pic mai mult curaj, părerea mea. Valoarea individuală a unora de la Botoșani cred eu că a făcut diferența. Pentru viitor, în momentul acesta nu știm nimic.

Cred că se așteaptă alegerile sau să vedem care o să fie strategia în continuare. Nu se știe absolut nimic de viitorul sau de banca tehnică a acestei echipe. Cel puțin, personal, eu aș vrea să continui, dar nu se știe care va fi direcția acestei echipe. Noi, antrenorii, avem contracte până la sfârșitul lunii iunie. Vedem acum ce decizii se vor lua… Câțiva jucători au fost la final de contract, nu știm dacă mai vor să rămână, dacă nu, dacă o să se reîncerce o reconstrucție, chiar nu știm ce o să se întâmple din punctul ăsta de vedere. Dar, personal, a fost un an extraordinar din toate punctele de vedere, pentru că, nu știu dacă știți, a și început foarte greu, și cu anumite probleme, și salariale, și de altă natură. Și până la urmă am reușit să facem un traseu destul de bun, zic eu”.

Citește și Viorel Tudose: „Eu nu mai comentez. E responsabilitatea lui Dani Coman să ia decizii la FC Argeş”

Citește și David Popovici a câștigat proba de 200 m liber, în reuniunea Mare Nostrum de la Barcelona. A depășit un record de aproape 20 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită