ISU Argeș: 3 accidente, 11 victime și un tânăr mort, în ultimele 24 de ore.

de | 4.12.2021 13:11 | Actualitate, Home

ISU Argeș avertizează și trage un semnal de alarma! Doar în 24 de ore, ISU Argeș au intervenit la 48 de misiuni.

Cele mai semnificative evenimente au fost patru accidente rutiere, care s-au soldat cu 11 victime și avarierea a 7 vehicule.

Din păcate, în localitatea Țițești, un pieton (băiat cu vârsta de 19 ani) a fost acroșat de un autoturism, iar eforturile paramedicilor SMURD și ale personalului medical nu au putut scoate victima din stop cardio-respirator, declarându-se decesul.

CITEȘTE ȘI: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului derulează campania “Crăciunul la premianții de la sate”

Celelalte trei accidente rutiere au fost în municipiul Pitești, trei victime și trei vehicule implicate, localitatea Bascov, 4 persoane au primit primul ajutor calificat și 2 autoturisme implicate, iar în localitatea Căteasca, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă sărind de pe un pod și în urma incidentului a rezultat avarierea vehiculului și 3 victime. 

De asemenea, inspectorii de prevenire ai ISU Argeș au aplicat opt avertismente pe timpul verificărilor de respectare a măsurilor impuse de situația pandemică actuală. 

O concluzie a noastră, după ziua de ieri și alte zile asemănătoare, este aceea care vă îndeamnă să conduceți cu atenție și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur.

Sperăm să aveți un final de săptămână fără evenimente negative, în mare parte depinde de voi!, transmite ISU Argeș.

Acest articol este despre: #isu arges,#victime

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...