Web Analytics
scris sâmbătă, 04.12.2021

ISU Argeș: 3 accidente, 11 victime și un tânăr mort, în ultimele 24 de ore.

ISU Argeș avertizează și trage un semnal de alarma! Doar în 24 de ore, ISU Argeș au intervenit la 48 de misiuni.

ISU Argeș: 3 accidente, 11 victime și un tânăr mort, în ultimele 24 de ore.

Cele mai semnificative evenimente au fost patru accidente rutiere, care s-au soldat cu 11 victime și avarierea a 7 vehicule.

Din păcate, în localitatea Țițești, un pieton (băiat cu vârsta de 19 ani) a fost acroșat de un autoturism, iar eforturile paramedicilor SMURD și ale personalului medical nu au putut scoate victima din stop cardio-respirator, declarându-se decesul.

CITEȘTE ȘI: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului derulează campania “Crăciunul la premianții de la sate”

Celelalte trei accidente rutiere au fost în municipiul Pitești, trei victime și trei vehicule implicate, localitatea Bascov, 4 persoane au primit primul ajutor calificat și 2 autoturisme implicate, iar în localitatea Căteasca, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă sărind de pe un pod și în urma incidentului a rezultat avarierea vehiculului și 3 victime. 

De asemenea, inspectorii de prevenire ai ISU Argeș au aplicat opt avertismente pe timpul verificărilor de respectare a măsurilor impuse de situația pandemică actuală. 

O concluzie a noastră, după ziua de ieri și alte zile asemănătoare, este aceea care vă îndeamnă să conduceți cu atenție și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur.

Sperăm să aveți un final de săptămână fără evenimente negative, în mare parte depinde de voi!, transmite ISU Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită