Web Analytics

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului derulează campania „Crăciunul la premianții de la sate”

de | 4.12.2021 09:30 | Actualitate

În luna decembrie Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune organizează campania “Crăciunul la premianții de la sate!”. Premianții din mediul rural au fost încurajați să trimită către scrisori cu dorințele lor, care vor fi îndeplinite cu ajutorul parohiilor, sponsorilor și a publicului larg. Astfel, persoanele și firmele doritoare se pot alătura și pot împlini dorințele unui copil necăjit.

Se vor pune la dispoziție scrisorile și, astfel, persoanele implicate vor avea posibilitatea să pregătească un cadou personalizat în conformitate cu dorința copilului care a trimis scrisoarea. În preajma Praznicului Nașterii Domnului va fi organizată o caravană care va ajunge în casele acestor copii pentru a aduce cadourile mult așteptate. Poți face și tu parte din aceasta frumoasa poveste! Așa ca dacă vrei să devii “îndeplinitor de dorințe” sună la 0742049518/0741011400 sau trimite un e-mail pe adresa social.arges@yahoo.com

Citește și Vizită de lucru pe şantierele bisericii / Calinic vrea să salveze Arhiepiscopia de facturile mărite la curent şi grăbeşte finalizarea microhidrocentralei ”Călugăriţa”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii