Web Analytics

Istvan Kovacs va  arbitra o semifinală de la Mondialul Cluburilor 2023

de | 7.02.2023 19:12 | Actualitate, Home, Sport

Istvan Kovacs a fost de opt ori arbitru de rezervă la Campionatul Mondial din Qatar. Românul a scăpat de acest statut și va conduce la centru o semifinală de la Cupa Mondială a Cluburilor.

Citește și: A ars cabana fostului viceprimar al Călineștiului

Potrivit FIFA, Kovacs va arbitra prima semifinală a Cupei Mondiale a Cluburilor, care va opune marţi, în Maroc, echipa braziliană de fotbal Flamengo Rio de Janeiro şi formaţia saudită Al Hilal Riad. Arbitri asistenţi la meciul de la Tanger (21:00, ora României) vor fi românii Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial a fost desemnat algerianul Mustapha Ghorbal, scrie Agerpres.

Citește și: Drumul Expres Craiova-Pitești va fi finalizat anul viitor

Flamengo a intrat direct în semifinalele competiţiei, din postura de campioană a Americii de Sud (a câştigat Copa Libertadores), în timp ce Al Hilal (campioana Asiei) s-a impus sâmbătă la loviturile de departajare, cu 5-3, în faţa campioanei Africii, echipa marocană Wydad Casablanca. Cealaltă semifinală le aduce față în față, miercuri, pe Al Ahly Cairo (vicecampioana Africii) şi pe Real Madrid (campioana Europei).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *