Web Analytics
scris marți, 07.02.2023

Istvan Kovacs va  arbitra o semifinală de la Mondialul Cluburilor 2023

Istvan Kovacs a fost de opt ori arbitru de rezervă la Campionatul Mondial din Qatar. Românul a scăpat de acest statut și va conduce la centru o semifinală de la Cupa Mondială a Cluburilor.

Istvan Kovacs va  arbitra o semifinală de la Mondialul Cluburilor 2023

Citește și: A ars cabana fostului viceprimar al Călineștiului

Potrivit FIFA, Kovacs va arbitra prima semifinală a Cupei Mondiale a Cluburilor, care va opune marţi, în Maroc, echipa braziliană de fotbal Flamengo Rio de Janeiro şi formaţia saudită Al Hilal Riad. Arbitri asistenţi la meciul de la Tanger (21:00, ora României) vor fi românii Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial a fost desemnat algerianul Mustapha Ghorbal, scrie Agerpres.

Citește și: Drumul Expres Craiova-Pitești va fi finalizat anul viitor

Flamengo a intrat direct în semifinalele competiţiei, din postura de campioană a Americii de Sud (a câştigat Copa Libertadores), în timp ce Al Hilal (campioana Asiei) s-a impus sâmbătă la loviturile de departajare, cu 5-3, în faţa campioanei Africii, echipa marocană Wydad Casablanca. Cealaltă semifinală le aduce față în față, miercuri, pe Al Ahly Cairo (vicecampioana Africii) şi pe Real Madrid (campioana Europei).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *