Web Analytics

Ionuț Moșteanu (USR): „Piteștiul bate pasul pe loc. Domnul Gentea se concentrează doar pe FC Argeș”

de | 26.05.2022 16:07 | Actualitate, Politica si Administratie

Într-o conferință de presă, susținută, joi, 26 mai, deputatul USR, Ionuț Moșteanu critică dur situația actuală de la Pitești și vine cu atacuri la adresa primarului Cristian Gentea.

„Piteștiul bate pasul pe loc. În toamnă se fac doi ani de la alegeri. E nevoie de muncă pe bune, nu pe Facebook și la televizor! Domnul Gentea se concentrează doar pe FC Argeș. (…) Îi spun primarului că îi voi face eu bilanțul pe cei doi ani de zile!”, a spus parlamentarul la conferința de presă.

Citește și: Deputatul Remus Mihalcea: Ce ați făcut dumneavoastră, USR PLUS, pentru a rezolva criza facturilor la energie? Nimic

Ionuț Moșteanu a mai declarat că edilul de la Pitești nu a rezolvat problemele cu care municipiul se confruntă: „Salubrizarea nu mai e bună, iar parcări nu există. Încă e aglomerație în oraș.”, a continuat Moșteanu.

În cadrul aceleiași conferințe, consilieri locali USR au anunțat că au fost depuse rapoartele de activitate pentru traseele sugerate de biciclete. De asemena, USR-iștii speră ca de la 1 septembrie, laboratoarele de robotică să fie implementate la Școala „I.L Caragiale” și „Matei Basarab”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Ce bine ar fi fost ca macar la FC Arges domnul Gentea sa fi reusit sa obtina performanta, dar de unde ? FC Arges e zero barat, o echipa slaba care toaca degeaba banii orasului !

    Răspuns
  2. USR -ul ar fi bine sa vina cu propuneri de a „salva” economia orasului,micul comert din care traiesc o multime de oameni si din care s-a nascut candva orasul, pentru ca Pitestiul este un loc in care nu ai de ce sa vii si ce sa vizitezi.
    Sa se gandeasca cum sa faca inapoi Pitestiul ceea ce a fost, adica TARG unde sa se desfasoare afaceri,intalniri,conferinte,manifestari culturale si economice in asa fel incat sa resuscitam acest oras care moare incet.
    Haideti sa-l punem din nou pe harta tarii.
    Este in centrul celor patru mari orase:
    Bucuresti,Ploiesti,Sibiu,Craiova dar totusi nu este mentionat pe nicaieri si este vizat doar pentru amplasat depozite.
    Daca observati pe posturile TV la rubrica meteo nici macar nu apare Pitesti.Asta spune ceva.Numai pe TV National apare.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole