Web Analytics

Deputatul Remus Mihalcea: Ce ați făcut dumneavoastră, USR PLUS, pentru a rezolva criza facturilor la energie? Nimic

de | 17.02.2022 13:57 | Actualitate, Politica si Administratie

Tot ce pot useriștii să facă este să se certe între ei și să dea mereu vina pe alții pentru eșecurile lor. Recent, mai multe voci din USR PLUS au intervenit în discuția despre facturile la energie și, ca de obicei, au încercat să atace PSD.

Celor de la USR PLUS le reamintesc că PSD a intrat la guvernare într-o perioadă critică pentru România, în timp ce ei au fugit de la guvernare, aruncând țara în haos, după ce ministrul lor de la Sănătate a gestionat dezastruos pandemia.

Citește și: Forţa Dreptei a devenit, oficial, partid politic

Mai mult, PSD a venit cu proiecte și cu soluții concrete pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi ale românilor. Am început să implementăm măsuri pentru gestionarea valului cinci al pandemiei și pentru creșterea nivelului de trai al românilor. Dumneavoastră, USR PLUS, ce rezultate ați avut la guvernare? Ce ați făcut concret pentru români? Să luăm exemplu Ministerul Sănătății: haos total în timpul conducerii USR PLUS vs măsuri eficiente în timpul conducerii PSD. Revenind la subiectul scumpirii facturilor la energie și la gaze, PSD a venit cu propuneri pentru oprirea creșterii prețurilor, am avut discuții pe această temă, în coaliție, cu specialiștii, iar de la 1 februarie 2022 s-a stabilit plafonarea prețurilor la gaz și la electricitate. Alte măsuri urmează să fie discutate.

Citește și: Colonelul Mihalcea: „Nu înţelegeţi că dosarele mari ale lui Stelică Crăciun sunt ţinute la dospit?”

Ce ați făcut dumneavoastră, USR PLUS, pentru a rezolva criza facturilor la energie? Nimic. În schimb, ați insistat pentru liberalizarea pieței energiei, știind că asta va duce la haos și la creșterea prețurilor. Atacurile la adresa PSD nu mai funcționează, nici măcar pentru electoratul vostru, pentru că ne-ați demonstrat tuturor, cât timp ați fost la guvernare, ce puteți face pentru români: NIMIC.

Remus Mihalcea-Deputat PSD de Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Daca domnul Dragnea fostul tau sef suprem de la PSD scotea legea offhore mai repede Romania avea gaz acum din marea Neagra sa dea si la altii si criza energetica nu ar fi existat. In loc de asta Dragnea a vrut si a reusit sa ne tina dependenti de gazul rusesc in timp ce gazul romanesc zace in zacamant degeaba. Rusine !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *