Web Analytics

Ionuț Lupescu, la Pitești: ”Credibilitatea, cea mai mare problemă a fotbalului”

de | 12.03.2018 14:10 | Sport

lupescu agPrezent la întânirea de la Pitești cu membrii afiliați din județul Argeș, Ionuț Lupescu, candidat la președinția FRF le-a transmis acestora că vrea ca, până la sfârșitul anului, să ajungă în Parlament cu o lege care să creeze condițiile pentru dezvoltarea sportului.

Ionuț Lupescu: ”Sunt foarte încrezător că voi avea succes. Legiuitorul asteaptă un partener credibil în fotbal. Aceasta este cea mai mare problemă a fotbalului nostru: credibilitatea. Sportul trebuie să devină o prioritate, la nivel național”.

Ionuț Lupescu le-a transmis oamenilor de fotbal din Argeș că are de gând să își folosească toată credibilitatea acumulată atât ca jucător, cât și ca oficial al UEFA, pentru a convinge decidenții politici să se așeze la masă și să facă împreună legi de susținere pentru sport.

Lupescu: ”O altă problemă discutată, și aceasta strâns legată de componenta legislativă, este cea a finanțărilor. Le-am transmis informațiile primite de la specialiștii cu care m-am consultat: există suficienți bani în piață, aceasta situându-se la nivelul anului 2008, problema este însă aceeași: credibilitatea. În prezent, în zona fotbalului, mediul de business nu are un partener de dialog credibil și nu este tentat să investească. Îmi doresc să schimb această percepție și știu că am capacitatea să o fac”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole