Web Analytics

Ionuţ Gheorghe: „Constantin Stroe este salvatorul judeţului Argeş”

de | 10.11.2022 12:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”.

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust pentru Constantin Stroe, în Pitești”, în cinstea a ceea ce a reprezentat directorul general al Dacia și ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, pentru județul Argeș. În ediția de săptămâna aceasta am vorbit cu Ionuț Gheorghe, director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș:
„Nu am apucat să îl cunosc pe domnul Stroe, dar din punctul meu de vedere dânsul este salvatorul județului Argeș. Deși eram copil atunci, îmi amintesc că prin anii 2000 dumnealui ieșea în presă și spunea că ne vom urca în automobilele de la Mioveni ca în cele din Occident. Ulterior, acum aproximativ trei ani am văzut tot într-un ziar din Argeș că într-un Dacia Duster se urcau Angela Merkel și Emmanuel Macron. Cu asta am spus tot. M-am convins că vorbele spuse de dânsul au fost adevărate”.

Citește și Campania ”O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Marian Năstase: „Constantin Stroe era o persoană minunată, ca prieten şi coleg”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *