Web Analytics

Ion Mînzînă și Ion Georgescu s-au întâlnit la Pitești cu ministrul Finanțelor, Adrian Câciu

de | 22.03.2023 14:31 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, l-a primit astăzi, la sediul instituției din Pitești, pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, și pe secretarul de stat Mihai Diaconu. Alături de Ion Mînzînă s-a aflat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, precum și consilierul județean Nicolae Tudose.  

Citește și: Îngrijorare! Directorul OMS Europa: „Până la 40% dintre medicii din regiune se vor pensiona în următorii zece ani”

Discuțiile au vizat finanțarea proiectelor, bugetele administrațiilor județene și locale, cele care permit dezvoltarea județelor, dar și sursele de finanțare pentru județe prin elaborarea și aprobarea Codului finanțelor publice locale, criteriile de echilibrare a bugetelor județelor care să asigure o dezvoltare echilibrată a unităților administrativ-teritoriale, criterii care să nu mai fie modificate prin legile anuale de aprobare a bugetului de stat, numai așa putându-se asigura o predictibilitate a surselor de finanțare a județelor – după cum a comunicat Biroul de presă al CJ Argeș. 

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *