Web Analytics

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș, mesaj pentru trântorul solemn de la Cotroceni: GHINION!

de | 26.10.2021 12:27 | Actualitate, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș:

În urma consultărilor interne, #PSD #Argeș a concluzionat nu poate fi de acord niciodată să susțină incompetența, imbecilitatea, iresponsabilitatea și distrugerea României.

Știu că sunt unii care spun acum că, de dragul României, ar trebui să intrăm la guvernare, dar PSD Argeș nu poate accepta să susținem această #guvernare sau să intrăm la guvernare alături de oameni precum Iohannis, Cîțu și gașca lor de interlopi care controlează PNL.

 

CITEȘTE ȘI: Primarul Cristian Gentea s-a vaccinat cu a treia doză: “Le transmit tuturor că vaccinurile funcționează”

Nu am putea fi niciodată parteneri cu acești oameni care au decis ca milioane de români să fie văduviți de investiții, prin repartizarea ilegală a sumelor din rezerva națională aplaudacilor și susținătorilor acestei catastrofe naționale, Cîțu.

Nu putem accepta să adoptăm comportament de slugă perfectă la ordinele altora, pe care și l-au asumat acești indivizi care ar merita să primească fie un control medical de specialitate, fie unul de la Justiția independentă și profesionistă, dacă mai există în țara aceasta.

Cum își imaginează cineva că PSD Argeș ar putea fi de acord să uite tot și să meargă alături de acești cocoșați politici? Avem un singur mesaj pentru trântorul solemn de la Cotroceni: GHINION!

 

CITEȘTE ȘI: România va primi 12.700 de doze de anticorpi monoclonali din Germania

PSD este cel mai mare partid din România, suntem gata să ne asumăm oricând guvernarea, avem soluțiile pregătite. Dar nu în orice condiții și nu alături de oricine, pentru că nu putem accepta doar să mimăm o guvernare.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Hai marș, du-te-n Rusia, sluga lui Vadim!!!