Ion Mînzînă: „Guvernul falimentar ne va lăsa în costumul lui Adam până la finalul acestui an!”

de | 19.08.2021 12:45 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, trage un semnal de alarmă în privința creșterii prețurilor la alimente, produsele nealimentare și servicii.
„Puneți-vă toate economiile la loc sigur, dragi argeșeni, dragi români. Guvernul falimentar ne va lăsa în costumul lui Adam până la finalul acestui an!
Rata inflației a urcat la 5% în luna iulie 2021, față de 3,9%, cât era în iunie 2021, timp în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 2,33%, cele nealimentare cu 7,64%, iar serviciile cu 2,74%. Sunt datele publicate chiar astăzi de Institutul Național de Statistică.
Tot INS arată faptul că prețurile au crescut în ultimele 12 luni (august 2020 – iulie 2021) cu 3,1% față de precedentele 12 luni (august 2019 – iulie 2020).

Citește și Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș: „Guvernele liberale au înghețat salariile și pensiile, n-au făcut nicio investiție semnificativă”

Ba mai mult, numai în ultima jumătate de an prețurile de consum au crescut cu 4,4% (decembrie 2020 – iulie 2021), iar aproape un sfert din acest procent, adică 1%, a fost numai creșterea din iunie până în iulie!
Avansul amețitor al scumpirilor îi va face pe români să nu-și mai permită alimente esențiale, asta în timp ce Florin Cîțu nu știe nici măcar prețul unei pâini, căci el nu mănâncă așa ceva, după cum domnia sa a declarat într-un moment de sinceritate. Este real ce a spus, comparabil cu situația țării. Practic, nici prețurile nu pot să nu crească atât timp cât țara nu este guvernată. Relația cauză – efect din interviul despre prețul pâinii reflectă exact modul de lucru al premierului în raport cu România!”, se arată într-un comunicat de presă.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: „Acest Guvern trebuie să plece!”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. Brânzână, du-te în Rusia și lasă-ne!!! Sluga lui Vadim…

  2. Ca bine-o mai trosnisi, nene Ionica Minzina ! Si… “Cati” ca voi/goi – far’de toale acoperitoare !

Ultimele articole

Cum să alegeți materialele pentru mobilierul de exterior
Cum să alegeți materialele pentru mobilierul de exterior

Atunci când evaluați mobilierul de exterior, probabil că veți căuta multe dintre aceleași caracteristici pe care le apreciați la mesele, scaunele și canapelele de interior - durabilitate, confort și stil (și, bineînțeles, preț). Diferența principală, totuși, este că...

Primul festival românesc la Washington, pe malul Potomacului * România, prezentată timp de două zile în capitala americană cu spectacole de dans și concerte, demonstrații de meșteșuguri tradiționale, ateliere interactive, expoziții și degustări culinare și oenologice
Primul festival românesc la Washington, pe malul Potomacului * România, prezentată timp de două zile în capitala americană cu spectacole de dans și concerte, demonstrații de meșteșuguri tradiționale, ateliere interactive, expoziții și degustări culinare și oenologice

La împlinirea a 25 de ani de la lansarea, în 11 iulie 1997, a Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite, Ambasada României în SUA și Institutul Cultural Român din New York, împreună cu Consiliul Județean Maramureș și cu sprijinul financiar al Băncii...