Web Analytics

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: „Acest Guvern trebuie să plece!”

de | 15.06.2021 12:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș a transmis în mediul online un mesaj referitor la actualul guvern al României.

 

Mesajul integral este următorul:

„Într-un timp record, adică în mai puțin de 6 luni, Guvernul Cîțu a făcut din România o țară eșuată!

Cu o economie EȘUATĂ, cu un sistem de învățământ EȘUAT, cu un sistem medical EȘUAT, cu o agricultură DECIMATĂ, România devine din ce în ce mai săracă. Țara se poate salva doar dacă acest Guvern al eșecului pleacă, iar din acest motiv PSD a inițiat o moțiune de cenzură!

 

 

CITEȘTE ȘI: Colaborare româno-germană de succes. Intervenție laparoscopică, la Spitalul Județean de Urgență Pitești

 

 

Și asta deoarece România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice, prețurile sunt într-o continuă creștere, puterea de cumpărare scade accelerat, banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii, firmele românești și agricultura au fost abandonate, viitorul a generații întregi de elevi a fost grav afectat, 1.500 euro pe minut se adaugă la deficitul comercial al țării, PNRR s-a transformat din Redresare în Sărăcire Programată, iar sănătatea publică este sub o continuă terapie intensivă! Eșec pe linie! Acest Guvern trebuie să plece!” , a precizat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Măh Brânânzână, nu vrei tu să te duci în Rusia, să trăiești acolo, comunistule???!!!

  2. Să plece ăia, ca să stai doar tu? Parcă ai fi Putin! Care sunt realizările PSD în Argeș, după 31 de ani? Ați făcut vreo autostradă, ceva? Argeșul e comunist și se vede asta de la o poștă! Cine mai are WC de 400.000 euro? De drumuri județene prin sudul bombardat nu are bani, că acolo se votează oricum tot cu ei, cu ochii închiși, indiferent dacă fac sau nu ceva!

  3. Bă Brânzână, pleacă tu în Rusia și ia tot PSD-ul cu tine și pe cretinii de la haur și pe scroafa obeză Pișoalcă!!! Hai,marș!!!