Web Analytics

Ion Mînzînă: „Facem toate eforturile ca Argeşul să devină un judeţ puternic pe toate planurile”

de | 16.02.2023 12:45 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, a participat alături de primari și parlamentari, în data de 9 februarie, la cea de-a 26-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.
„Dincolo de problemele de natură legislativă, de efortul tuturor de a atrage fonduri europene sau guvernamentale, am înțeles că trebuie să fim o echipă bine sudată pentru a dezvolta comunitățile noastre.
Alături de primarii noștri, de secretarii de stat, de parlamentarii noștri, facem toate eforturile ca Argeșul să devină un județ puternic pe toate planurile.

Consiliul Județean Argeș sprijină primarii – și avem în Argeș un corp de aleși locali cu experiență în administrație și extrem de implicați, pentru asigurarea cofinanțărilor pentru proiectele de dezvoltare, indiferent de sursa de finanțare.
Am accesat un număr important, cu cea mai consistentă finanțare de până acum, de proiecte pe fonduri guvernamentale și europene. Acum, trebuie să lucrăm în continuare împreună pentru a finaliza toate aceste proiecte!”,
a transmis Ion Mînzînă într-un comunicat al PSD Argeș.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă: „În acest mandat, judeţul Argeş a beneficiat de cele mai importante investiţii în drumurile naţionale”

Citește și Ion Mînzînă: „Taxa de solidaritate pentru marile companii este necesară!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *