Web Analytics
scris joi, 25.08.2022

Ion Mihăilescu: „Merită ca una dintre străzile marcante din oraş, nu o fundătură, să poarte numele lui”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

”Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.
În această ediție l-am invitat pe Ion Mihăilescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Ion Mihăilescu: „Merită ca una dintre străzile marcante din oraş, nu o fundătură, să poarte numele lui”

”Constantin Stroe mi-a fost prieten. Îl știu de când eram în Consiliul de Administrație la uzină și de când el a fost numit director general. Mi-ar trebui mult timp să vorbesc despre omul Stroe, pentru că, din punct de vedere profesional, el a făcut istorie în România. Iar istoria s-a materializat și în faptul că, pe timpul domnului Stroe, uzina a atins apogeul – a avut 27.000 de salariați. De fapt, uzina a avut doi mari oameni care ar trebui omagiați: Constantin Stroe și Vasile Costescu, liderul de sindicat. Prin urmare, merită cu prisosință ca una dintre străzile marcante din oraș, nu o fundătură, să poarte numele lui Constantin Stroe. Așa că îi urez Consiliului Local multă gândire și afecțiune în a stabili, cu justețe, corect, acest lucru” – a spus Ion Mihăilescu.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Citește și Robert Tudorache: „Sunt absolut de acord să avem o stradă cu numele dumnealui şi un bust”


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...