Web Analytics
scris joi, 29.09.2022

Ion M. Ioniţă: „Sunt convins că, dacă n-ar fi fost el, n-am mai fi avut acum uzinele Dacia”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

Ion M. Ioniţă: „Sunt convins că, dacă n-ar fi fost el, n-am mai fi avut acum uzinele Dacia”

În această ediție l-am invitat pe Ion M. Ioniță, redactor șef Historia la Adevărul Holding. „L-am cunoscut pe Constantin Stroe. A avut o contribuție esențială în salvarea acestei mărci, Dacia, cu importanța ei extraordinară pentru economia județului și a țării; mă refer la venituri, locuri de muncă etc. În anii 1990-2000, interese obscure ar fi dus la falimentul acestor uzine, la fel cum s-a întâmplat la ARO, distrusă prin tot felul de manevre. Or, Dacia a avut norocul să-l aibă pe domnul Stroe. Sunt convins că, dacă n-ar fi fost el, n-am mai fi avut acum uzinele Dacia. Cred că ”Jurnalul de Argeș” derulează o campanie care are un scop foarte bun atât pentru oraș, cât și pentru memoria acestui om” – ne-a spus ziaristul Ion M. Ioniță.

Citește și Nicolae Velcea: „Pentru mine, Constantin Stroe a fost mentor”

Citește și Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole