Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Mă aştept la o victorie cu Farul şi sper cu FC Argeş să fie un meci frumos şi să câştige fair-play-ul”

de | 10.02.2022 13:22 | Actualitate, Sport

Întrebat despre ultimele rezultate ale echipei de fotbal CS Mioveni, despre meciurile următoare, cu Farul și FC Argeș, dar și despre scandalul din presa centrală legat de faptul că primarul Gentea ar fi intrat în vestiarul celor de la FC Argeș, unde ar fi făcut scandal, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni ne-a declarat: ”Ultimele meciuri ale CS Mioveni au adus rezultate bune pentru echipă, sunt rezultate în nota așteptărilor, se putea și mai bine, dar eu sunt mai conservator și nu mă arunc la mai mult. Sper să ne ajute Dumnezeu și în meciul cu Farul și, având în vedere meciul pe care această echipă l-a avut cu Chindia, mă aștept să batem. Mă aștept la o victorie în acest meci. Referitor la meciul cu FC Argeș, pot spune, având în vedere că sunt două echipe din același județ, că am crescut de mic cu FC Argeș și acum sunt implicat în viața lui CS Mioveni, că plâng cu un ochi, iar cu celălalt râd.

Păcat că FC Argeș a ajuns în situația actuală. Consider că putea să fie de mai mult timp în play-off și se aflau într-o situație în care nu ne mai făceau probleme. Nici noi nu dorim să le creăm probleme, dar nu ne dorim nici ca ei să ne creeze probleme. Sper să fie un meci frumos și să câștige fair-play-ul. FC Argeș, dacă bate pe Chindia, eu zic că flacăra se aprinde, dacă nu bate cu Chindia, eu zic că este mai greu să-și îndeplinească obiectivul. O victorie cu Chindia ar introduce în cursa de play-off pe FC Argeș. Referitor la ceea ce s-a scris despre primarul Gentea, că ar fi intrat în vestiar după meciul cu Craiova, pot spune că nu este nimic adevărat. Cristi Gentea a fost plecat din țară în acea perioadă.

Citește și CS Mioveni-Farul 1-1. Un punct e mai bun decât niciunul

Cred că cineva își dorește să creeze o destabilizare la FC Argeș și cred că cineva «îl iubește» prea mult pe Gentea, între ghilimele, și mă refer la cei de la postul de televiziune care a transmis meciul respectiv. Înainte «iubeau» pe Mioveni, dar am văzut că în momentul în care nu au mai fost băgați în seamă, probabil că acum s-au agățat de Gentea. O televiziune trebuie să fie echidistantă, indiferent ce ar fi. Este jenant să se caute sămânță de scandal. Nu știu ce ar fi câștigat ei… Probabil audiență… Chiar credeți că le-a scăzut audiența? Nici pe CS Mioveni nu o au la suflet. Nu știu de ce. Ei sunt simpli salariați la un trust de presă, iar dacă nu ar fi spectacolele sportive, nu știu dacă ei ar avea de muncă. Eu consider că cei care susțin echipele le dau de muncă lor. Zic și eu…”.

Citește și S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul local dintre FC Argeș și CS Mioveni

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *