Web Analytics

CS Mioveni-Farul 1-1. Un punct e mai bun decât niciunul 

de | 9.02.2022 21:35 | Actualitate, Sport

Mioveni a fost echipa mai curajoasă și cu apetit ofensiv evident în primele 35 de minute ale meciului. A pasat eficient și a șarjat apărarea Farului, iar golul din minutul 20, prin Scarlatache, a venit firesc. Apărătorul de la Mioveni a urmărit o minge din corner, bâlbâită prin deviere de fundașii Farului, după care l-a executat pe portarul Aioanei din 6 metri. 

Doar 18 minute a avut CS Mioveni avantaj pe tabelă, fiindcă Farul a egalat în minutul 38. Garutti a respins greșit de pe linia de 16 m o minge care a ajuns la Pitu. Mijlocașul lui Hagi i-a pasat în lateral lui Adi Petre, care a șutat plasat și fără speranță pentru Ducan. 1-1 la pauză, 1–1 la final deoarece în a doua repriză, de prin minutul 65, Mioveniul s-a închis în apărare.

Citește și Antrenorul principal Mihăiță Ianovschi s-a despărțit de FC Argeș

Antrenorul Alexandru Pelici a decis să conserve rezultatul, multumindu-se cu un egal. Chiar dacă Farul a părut echipa mai ofensivă, n-a avut puterea și limpezimea să mai schimbe tabela. Un punct important, totuși, câștigat de Mioveni, care adună puncte bob cu bob,ajunge la cota 27 și este prima echipă deasupra locurilor de baraj, pe care află Gaz Metan și FCU Craiova.

Chiar dacă primarul Ion Georgescu și-a manifestat nemulțumirea la final, că Pelici a retras Mioveniul în apărare în repriza a doua, un punct e mai bun decât niciunul.                        Gabriel Grigore                                          
Foto: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole