Web Analytics
scris joi, 23.03.2023

Ion Cotescu: „Mă oferisem chiar eu să-i fac statuie d-lui Stroe, găsisem un sculptor, preţul era simbolic”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă din octombrie 2021, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.
În această ediție l-am invitat pe omul de afaceri Ion Cotescu, fost director general, în perioada 1994-1997, la Grulen Câmpulung.

Ion Cotescu: „Mă oferisem chiar eu să-i fac statuie d-lui Stroe, găsisem un sculptor, preţul era simbolic”

„Cum să nu merite dl. Stroe?! Mă oferisem chiar eu să-i fac statuie, găsisem un sculptor, stabilisem un preț simbolic, dar d-na Stroe, care avea prima opțiune, antamase pe altcineva. Fără discuție dl. Stroe merită prețuirea noastră. Și eu am condus o fabrică, așa că știu cât de greu e să răspunzi de o fabrică și s-o dai în primire – fie că e vorba despre privatizare sau despre altceva – fără să strige lumea după tine «Hoțule!» Constantin Stroe a pus la dispoziție o companie curată, cinstită, iar investitorii au găsit la Dacia un teren fertil, o instituție disciplinată, cu rigoarea muncii. E meritul lui pentru toate aceste lucruri” – ne-a declarat Ion Cotescu.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Citește și Rectorul Chirleşan propune ca strada Târgu din Vale să devină strada Constantin Stroe

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *