Web Analytics
scris miercuri, 28.03.2018

Investiţii de 12 milioane lei la Bradu

01 PrimariaBraduÎn acest an, comuna Bradu va beneficia de investiţii în valoare totală de aproximativ 12 milioane lei. Din această sumă se vor continua lucrările în derulare şi se va da startul unor proiecte noi. Sunt prinse în buget extinderi ale reţelei de alimentare cu apă pe 8 artere. Se va contiunua acţiunea de asfaltare a străzilor, lucrare prioritară pentru primarul Dan Stroe.
Lacul de pe strada Buna Vestire va beneficia de lucrări ale malurilor de protecţie. Se vor decolmata heleşteele şi canalele, operaţiune de strictă necesitate, mai ales după inundaţiile din această lună. Se vor extinde reţelele de iluminat, gaze, canalizare menajeră în zonele în care nu există acoperire pe aceste utilităţi. Se va continua şi amenajarea de trotuare în localitate: strada Principală, zona Târg săptămânal – Pasarelă DN 65B, strada CET-ului, strada Buna Vestire, strada Morocești, strada Vergelani, strada Gării, strada Tăbăcăriei, strada Serelor. Străzile afectate de lucrările la reţeaua de canalizare vor fi reparate. De asemenea, se vor continua lucrările la Baza Sportivă şi se va demara proiectul de construcţie a primei creşe din localitate, proiect finanţat prin PNDL II.

Investiţii de 12 milioane lei la Bradu

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită