Web Analytics
scris marți, 26.03.2024

Învăţătoare, înregistrată când jigneşte copiii, pe care-i face urâţi, tâmpiţi sau nesimţiţi

O învăţătoare din Constanţa a fost înregistrată când jigneşte copiii, pe care îi face urâţi, tâmpiţi sau nesimţiţi. Ea îi spune unui copil: ”Ce fel de părinţi ai tu? Ce fel de mamă?”. Poliţia face anchetă pentru purtare abuzivă, iar învăţătoarea a demisionat.

Învăţătoare, înregistrată când jigneşte copiii, pe care-i face urâţi, tâmpiţi sau nesimţiţi

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Înregistrări în care o învăţătoare de la Şcoala 43 din municipiul Constanţa au fost publicate în mediul online de Ziarul Amprenta. Potrivit acestora, femeia vorbeşte urât, îi face pe copii urâţi, tâmpiţi sau nesimţiţi.

Astfel, unui copil îi spune: “Ce fel de părinţi ai tu? Ce fel de mamă?”. De asemenea, femeia mai afirmă: “Nu mai pot, nu pot să-mi mai fac orele din cauza unor nesimţiţi. Te ridici şi te duci la colţul de ruşine la tablă, acolo”.

Totodată, pe o elevă o face tâmpită.

“Tâmpita pământului! Mi-ai lipsit o săptămână şi te-a apucat vânzoleala!”

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa a anunţat, marţi, că a aflat despre problemele de la Şcoala numărul 43 la sfârşitul lunii ianuarie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a analizat situaţia respectivă (discuţii cu doamna învăţătoare, cu managerul şcolar, consultarea documentelor rezultate din intervenţia/ gestionarea situaţiei la nivelul unităţii de învăţământ)”, a precizat conducerea IŞJ Constanţa.

Aceasta a solicitat unităţii de învăţământ să finalizeze cercetarea disciplinară, declanşată de şcoală şi să aplice măsurile care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *