Web Analytics

Întrebarea care l-a făcut pe Cristiano Bergodi să răbufnească: „Dumneavoastră în ce lume trăiți?”

de | 16.04.2024 15:12 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Sport

Rapid a fost învinsă de Sepsi, scor 0-1, în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off-ul SuperLigii. Unicul gol al confruntării din Giulești a fost semnat de Gabriel Debeljuh, în minutul 90+5. Rapid a ajuns la 4 eșecuri consecutive în play-off și la final suporterii Rapidului i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi.

Citește și: Argeş: Copil de 13 ani, filmat în timp ce îl bate pe altul într-o staţie de autobuz. Poliţia s-a autosesizat

Antrenorul italian a răbufnit, la conferința de presă de după meci. Bergodi a avut o ieșire fără precedent la adresa unui jurnalist prezent în sală.”În noiembrie și decembrie ce s-a întâmplat cu Rapid?”, a fost întrebat antrenorul italian. „În noiembrie-decembrie am avut trei jucători, care erau cei mai buni, și erau afară din lot, pentru că s-au accidentat. Ce tot spui? Ce întrebare faci? Măi, dar tu unde trăiești? În două luni….după FCSB…și atunci?”, a spus Cristiano Bergodi. Ulterior, reporterul l-a întrebat pe tehnician „Dar dumneavoastră în ce lume trăiți?”, moment în care Bergodi a avut o ieșire fără precedent. „Stai, stai, trebuie să ai respect! Nu în ce lume trăiesc! Tu în ce lume trăiești? Mă înțelegi? Mă înțelegi? Stai liniștit! Ok? Despre ce lucruri vorbești tu? După FCSB, am reușit. Fără Rrahmani, fără Petrila și fără Emmers. Două luni nu am avut atacanți. Scoate jucătorii importanți de la FCSB și vezi ce fac. Scoate-l pe Mitriță de la Craiova și vezi ce face. Tu unde trăiești? Nu eu! Nu ți-am răspuns? Nu ți-am răspuns? Două luni am reușit. S-a câștigat cu Craiova și cu FCSB în noiembrie. Ok? Două luni au lipsit Petrila, Emmers și Rrahmani și  tot am rămas acolo sus, chiar dacă nu am câștigat. Tu ce înțelegi din fotbal? Ce înțelegi tu din fotbal? Ce înțelegi tu din fotbal? Spune, haide! Vorbim în contradictoriu. Haide, spune! Fii tu antrenor și spune, haide! „, a răbufnit Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *