Web Analytics
scris marți, 16.04.2024

Argeş: Copil de 13 ani, filmat în timp ce îl bate pe altul într-o staţie de autobuz. Poliţia s-a autosesizat

Un minor a fost filmat, recent, într-o staţie de autobuz din Oarja, când îl bate pe altul, în prezenţa mai multor martori. După apariţia imaginilor în spaţiul public, Poliţia s-a autosesizat, identificându-i pe cei implicaţi. Agresorul are 13 ani, iar victima – 16.

Argeş: Copil de 13 ani, filmat în timp ce îl bate pe altul într-o staţie de autobuz. Poliţia s-a autosesizat

Citește și: Un bărbat a cerut 20.000 de euro în schimbul promisiunii de achitare a unui inculpat trimis în judecată. A fost reținut 24 de ore

Imaginile în care se vede cum un tânăr îl bate pe altul, pe fundal auzindu-se mai multe voci, au fost publicate luni. Poliţiştii argeşeni s-au autosesizat şi au început verificări cu privire la incidentul filmat şi postat online, conform news.ro.

”Din primele cercetări s-a stabilit că, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, un minor de 13 ani, din Oarja, ar fi lovit cu pumnul, în zona feţei, un alt minor de 16 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se aflau într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun de pe D.J. 503, în localitatea Oarja”, au transmis, marţi, oficialii Poliţiei judeţene Argeş. Ei precizează că evenimentul nu a fost sesizat poliţiştilor la momentul la care a avut loc, iar până în prezent nu a fost formulată plângere prealabilă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...