Web Analytics
scris marți, 20.06.2023

Interpretă de muzică populară, sancționată de Romsilva pentru că s-a filmat cu un buchet de flori sălbatice în mână

Regia Națională a Pădurilor a amendat-o pe Anuța Motofelea după ce artista a filmat un videoclip muzical în Poiana Narciselor din Munții Rodnei, cu un buchet de flori sălbatice în mână. Narcisele sunt protejate de lege și ruperea lor este interzisă, dar aceasta nu este singura abatere a interpretei de muzică populară.

Interpretă de muzică populară, sancționată de Romsilva pentru că s-a filmat cu un buchet de flori sălbatice în mână

Citește și: Fisuri majore au apărut la un pasaj peste lotul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Interpreta Anuța Motofelea a filmat un videoclip în mai mule locații, printre care și la Poiana cu Narcise, dar se pare că nu a solicitat avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei. În scenele de pe pajiștea alpină, cântăreața apare întinsă lângă narcise și cu un buchet de flori rupte în mână.

Citește și: Tumoare de şase kilograme, extirpată cu succes într-un spital din România

„În urma apariției în mediul online a unui videoclip (…) precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei. Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încalcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeauna măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul”, a transmis Romsilva. Abaterile penale au fost aduse în atenția cântăreței și în comentarii chiar de către un biolog: „E frumos videoclipul dar conține o faptă penală, filmându-se cu narcise în mână într-o rezervație naturală, fără echipament de munte, desculță într-o zonă cu vipere comune”, a scris biologul Ciprian Samoilă într-un comentariu pe Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *