Web Analytics
scris luni, 19.06.2023

Fisuri majore au apărut la un pasaj peste lotul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Fisuri majore au apărut la un pasaj peste lotul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Pe forumul Asociației Pro Infrastructura au fost publicate imagini de la un pasaj agricol care supratraversează DEx12 Lot 2, tronson 2 (Centura Slatina 21 km). Lotul 2, tronsonul 2 a fost inaugurat în iulie  2022, continuând tronsonul 1 (Centura Balș) deschis în aprilie 2022. Ambele loturi sunt în garanție, notează pasionații de infrastructură pe forumul API, ridicând problema calității execuției raportat la numărul foarte mare de șantiere pe care le-a deschis UMB (aprox. 450 de km. de Autostrăzi și Drumuri Expres). UMB lucrează și pe lotul 3 Slatina-Colonești, tronson de 32 de km. executat aprox. 70 % care ar urma să fie deschis la finalul anului, iar în 2024 și lotul 4 Colonești-Pitești (31 km.).

Fisuri majore au apărut la un pasaj peste lotul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Citește și: Argeș. Dosar penal privind lupte cu câini periculoși

La un an de la inaugurare, spațiile de servicii (parcările) sunt tot închise, conform Antena 1. CNAIR nu ar fi găsit nicio firmă care să administreze spațiile de servicii, iar acum încearcă să la administreze cu personal propriu.

Sursa: Economedia

Distribuie!

1 Comentariu

  1. asa se intampla cand asfaltul e turnat pe un strat de nisip(ptr piatra sparta iti trebuie microscop) si majoritatea direct pe pamant. costuri mici, beneficii mari pe termen scurt. In China sunt orase intregi nelocuite si nu se intampla asa ceva si la noi chiar si pe un metru patrat turnat crapa. Asa se intampla cand folosesti minimul de ingrediente la amestec.. La noi asfaltul e mai mult nisip fin cu un pic de smoala de culoare..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *