Întâlnire în grădinile Câmpulungului

de | 3.06.2021 13:04 | Actualitate, Politica si Administratie

Programul European ”Rendez-vous aux Jardins” a ajuns în România și a atras și Câmpulungul în evenimente menite să pună în valoare moștenirea culturală și implicarea cetățenilor în dezvoltarea comunității. Așa că Primăria a anunțat pentru finalul acestei săptămâni organizarea mai multor activități sub titulatura ”Câmpulung – Orașul Parcurilor și Grădinilor”.

Pe 4 iunie va fi picnic în Parcul Ștefănescu, a doua zi se va marca Ziua Mediului, iar pe 6 iunie se organizează un tur ghidat al parcurilor și grădinilor istorice, urmând să fie premiate cele mai frumoase grădini din municipiu. La manifestări a fost anunțată prezența directorului Institutului Național al Patrimoniului, Ștefan Bâlici, și cea a coordonatorului Programului European ”Rendez-vous aux Jardins” în România, Alexandru Mexi.

Pe site-ul oficial al programului dezvoltat de Ministerul Culturii din Franța, România este prezentată cu activități în acest week-end în București, Parcul Tineretului și Grădina Botanică, și în Ghergani (Dâmbovița), la Domeniul Ghica.
C.I.B.

Citește și Cine e preotul care a făcut vâlvă invitându-l pe ÎPS Teodosie la botez / Preotul Panciuc a primit locuinţă socială de la naşul Pendiuc, cel care a desfiinţat o grădiniţă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii