Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Întâlnire de cinci stele la Câmpulung, cu doi generali

Înainte de începerea lucrărilor conferinței de alegeri a PNL Câmpulung, liderul național al partidului, Nicolae Ciucă, a avut parte de o întâlnire inedită. El a fost întâmpinat de generalul (r) Nicolae Popescu, o personalitate a Câmpulungului, cetățean de onoare al municipiului, fost comandant al Garnizoanei muscelene. Cei doi nu s-au salutat ostășește, ci doar bărbătește. Generalul Nicolae Ciucă a primit omagiile generalului Popescu, acesta din urmă urându-i succes în activitate, statul român având nevoie de militari de carieră în structurile de conducere.

Întâlnire de cinci stele la Câmpulung, cu doi generali

Lipsă de eleganță cu vântul în față

În timpul conferinței, diverși vorbitori au evidențiat calitățile șefului de partid, fiind precizate des echilibrul și eleganța. Dar, la Câmpulung, Nicolae Ciucă a avut o prezență diferită de cea obișnuită, în sensul că eleganța vestimentară a fost înlocuită cu o ținută casual. Motivul l-a constituit prezența sa la șantierul podului de pe DN 73, la Dâmbovicioara, acolo unde președintele de partid a trebuit să facă față vântului tăios și noroiului de sub pod.

Apariții, dispariții…

După șocul rezultatului slab înregistrat la alegerile din 2020, PNL Câmpulung a trecut prin mai multe momente derutante, dar și de reorganizare. Asta a însemnat și plecarea unor membri importanți, precum Lucian Ionescu, o fostă prezență și în structurile de conducere naționale ale PNL, dar și intrarea în partid a unor nume cunoscute în municipiu, precum cele ale lui Florin Pelmuș și Flavian Ciotei.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Alina Gorghiu: PNL are capacitatea de a merge singur în aceste alegeri

Citește și O sugestie pentru doamna Gorghiu. Înfiinţaţi şi un registru al celor care protejează traficanţii de droguri!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *