Întâlnire cu contribuabilii argeşeni la Finanţe

de | 8.03.2017 11:34 | Politica si Administratie

finante arges

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice în data de 15 martie 2017, ora 12,00, pe mai multe teme. Întâlnirea va avea loc în sala de şedinţe a instituţiei, mezanin I, corp B şi vine în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor.

Vor fi discuţii pe următoarele teme: calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna martie 2017; definitivarea impozitului pe profit pentru anul fiscal 2016 si depunerea formularului 101 „ Declaraţie privind impozitul pe profit” pentru anul 2016; întocmirea si depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raporturilor contabile anuale la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, respectiv alte aspecte fiscale de interes, precum obligaţiile fiscale declarative şi de plată ale asociaţiilor de proprietari.

Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada 10 – 14 martie pe una dintre adresele de e-mail: Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii