Web Analytics

Infrastructura comunei Dârmăneşti, în atenţia autorităţilor locale

de | 10.03.2022 13:06 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan, și-a propus pentru anul acesta să asfalteze, să ofere condiții elevilor din comună, să mai facă anumite reparații capitale pe unde este nevoie și să finalizeze documentația proiectului de introducere a racordului de gaze. Acest proiect, din păcate, se lovește încă de birocrație, iar primarul Ciolan spune că anul acesta va face demersurile necesare pentru a obține finanțarea de care are nevoie.

”Au existat câteva neclarități din partea consultantului, dar ulterior au fost remediate. Încercăm și anul acesta să obținem banii de care avem nevoie”, a declarat primarul comunei Dârmănești. În ceea ce privește celelalte proiecte pe care vrea să le ducă la bun sfârșit anul acesta, Emilian Ciolan spune că mai este mult de lucru la drumuri. Sunt multe de asfaltat, iar banii nu sunt suficienți, din acest motiv lucrările fiind executate pe bucăți.

”Încerc să finalizez lucrările la terenul de fotbal, vreau să iau noroiul din curtea școlii de la Dârmănești și să torn o platformă de beton de 200 mp, să finalizez de asfaltat drumul lui Manoloiu, drumul lui Zetreanu și să fac câteva proiecte, prin fonduri proprii, pentru câteva asfaltări. La Căminul Cultural o să încep o reparație capitală, iar la sala de sport să vedem ce mai putem face, dacă avem bani!”, a mai spus primarul Emilian Ciolan.

Citește și Investiţii de anvergură la Dârmăneşti

Citește și Finanţarea pentru gaze, principalul obiectiv pentru autorităţile locale de la Dârmăneşti

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *