INFOTRAFIC: Traficul este intens pe Valea Prahovei

de | 29.11.2021 14:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, luni, că traficul este intens pe DN 1 Ploieşti – Braşov, formându-se coloane de autovehicule pe sensul de urcare către munte în localităţile Comarnic şi Buşteni, iar pe sensul de coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

CITEȘTE ȘI: Accident în curba morții de la Bascov! O mașină a sărit peste parapet

Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că, pentru evitarea aglomeraţiei, poate fi folosită ruta alternativă: Ploieşti – Cheia – DN 1A – Braşov şi retur.

CITEȘTE ȘI: Mii de oameni au urcat, duminică, la Sfinx, în așteptarea unui fenomen paranormal

De asemenea, în localitatea Potigrafu, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, din care a rezultat rănirea a 3 persoane.Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, valorile de trafic fiind ridicate. Poliţia recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, să dea dovadă de calm şi respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să nu efectueze manevre riscante, adoptând o conduită responsabilă la volan.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...