Începe să se vadă autostrada Pitești-Sibiu. Au apărut imagini cu viaductul de la Tălmăcel

de | 3.08.2021 23:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, publică, marţi, imagini cu viaductul de la Tălmăcel, parte a primului lot din Autostrada Piteşti-Sibiu, unul dintre cele mai impresionante proiecte în construcţie din ţară. MInistrul precizează că stadiul lucrărilor pe lotul 1 este la 46%, informează news.ro.

“Viaductul de la Tălmăcel, unul dintre cele mai impresionante proiecte în construcţie din ţară. Sunt sigur că nu doar pasionaţii de infrastructură se vor bucura de imaginile de mai jos, care ne arată stadiul lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu. De departe, cea mai amplă lucrare de pe tronsonul dintre Sibiu şi Boiţa este viaductul Tălmăcel. Cu o lungime de 650 de metri şi cu o înălţime a picioarelor de până la 30 de metri, acest pod casetat şi executat în consolă, cu 8 deschideri, este construit după cele mai noi standarde în domeniu”, a scris, marţi, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Citește și: Coronavirus: România a primit sprijin de la UE pentru transportul de produse de primă necesitate

Potrivit acestuia, segmentul Sibiu-Boiţa mai cuprinde:

încă un viaduct, la Tălmaciu, cu 10 deschideri şi lung de 400 de metri;

2 noduri rutiere;

2 spaţii de servicii;

27 de poduri şi pasaje;

tot atâtea podeţe.

“Săptămâna aceasta începe asfaltarea pe tronson. Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al A1 Piteşti-Sibiu este de 46%, iar acestea vor fi încheiate în avans – în 2022, conform termenelor asumate de constructor – mai ales că acest şantier este deblocat integral”, a mai transmis ministrul.

Acesta distribuie şi imagini filmate cu drone în zonă.

Articol preluat din bursa.ro

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...