Web Analytics
scris luni, 06.05.2024

Dan Petrescu a revenit cu o victorie pe banca CFR-ului

​Dan Petrescu a revenit cu un succes pe banca celor de la CFR Cluj. Ardelenii s-au impus în derby-ul cu Rapid București, scor 3-2, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 8 a play-off-ului SuperLigii României.

Dan Petrescu a revenit cu o victorie pe banca CFR-ului

Citește și: Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Nu m-am simțit atât de rău în viața mea. Sunt plin de medicamente”

Cu Dan Petrescu pe banca tehnică, CFR Cluj nu a avut un start prea bun de meci, iar cei care au deschis scorul au fost rapidiștii. În minutul 17, Krasniqi l-a învins pe Sava cu un șut din afara careului.  Totuși, după doar trei minute, formația lui Dan Petrescu a trecut la atac, iar Bîrligea a restabilit egalitatea cu o lovitură perfectă de cap. În minutul 30, ardelenii au trecut în avantaj grație unui gol semnat de Otele. După pauză, Otele a făcut ”dubla” și a dus scorul la 3-1, însă Burmaz a reușit să reducă din diferență din lovitură liberă. Giuleștenii au avut șansa să restabilească egalitatea în minutul 72, însă Rrahmani a ratat de la 11 metri.

Citește și: România, campioană europeană la culturism și fitness

Victoriile cu Universitatea Craiova şi Sepsi OSK au readus-o pe CFR în lupta pentru locul secund. De partea cealaltă, giuleştenii trec printr-o perioadă complicată, având doar un succes în precedentele nouă etape.

Dan Petrescu a debutat ca principal în Superligă chiar la Rapid, în urmă cu 20 de ani, pe 12 martie 2004, în victoria bifată de giuleşteni cu FC Oradea, scor 2-1.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *