Web Analytics
scris luni, 06.05.2024

Accident după accident în Argeș. Două ATV-uri s-au ciocnit între ele

A fost sesizare de accident rutier produs între două autoturisme și un atv în localitatea Dârmănești, în această după-amiază
Au intervenit pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de o ambulanță SAJ.

Accident după accident în Argeș. Două ATV-uri s-au ciocnit între ele


Incidentul s-a soldat cu două victime, ambele de pe ATV.

Citeste și Trei turiști dispăruți au fost găsiți morți cu un glonţ în cap pe fundul unui puț


Acestea au fost găsite conștiente de către echipajele de salvatori.

Paramedicii SMURD au preluat o pacientă în vârstă de aproximativ 24 de ani, care a suferit multiple traumatisme la nivelul corpului.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor.

Un alt accident s-a produs între două autoturisme în localitatea Coșești.
Pompierii de la Detașamentul Mioveni au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar un echipaj al SAJ evaluează două persoane. Cele două persoane au fost transportate la spital.

În perioada cuprinsă între 02-05 mai, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești,au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 697 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 134.000 de lei.

Citește și Doctorița din Suceava condamnată cu suspendare după ce a luat mită de 280 de ori a depus plângere penală împotriva rudelor pacientului care au denunțat-o

De asemenea, au fost reținute 62 de per

mise de conducere și au fost retrase 34 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii argeșeni au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *