Web Analytics

Incendiu la un adăpost de animale, extins la casa învecinată în Poiana Lacului

de | 23.04.2019 14:16 | Actualitate

 

În ziua de 22.04.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Mioveni, strada Pieței, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unui magazin. A ars izolația cablurilor electrice din interiorul tabloului electric.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și Garda de Intervenție Nr. 2 Vedea au intervenit în localitatea Poiana Lacului, sat Dinculești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, care s-a extins la casa și anexa învecinată. La prima proprietate au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 15 mp și materiale lemnoase. La al doilea proprietar au ars: mobilier, aparatura electrocasnică, acoperișul casei în totalitate.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii