Web Analytics

Încă trei proiecte pentru Oarja încep curând

de | 27.08.2020 13:06 | Politica si Administratie

Primarul Costel Bîlea, candidatul PSD pentru un nou mandat la Oarja, anunță o veste foarte bună pentru locuitorii comunei: încă 3 proiecte în infrastructură vor demara în curând. Este vorba de asfaltarea străzilor: Viei, Carasului şi Aleea Macedon.
Pe strada Viei – de la Stan Păsăroi până la Mengele.
Pe strada Carasului – de la Lucică Gherghescu până la Alin Migodici – și pe lângă heleşteul de la Bocioiu şi Drăcuciu.
Pe Aleea Macedon – de la Doctoru până la Titi Bleau.
„Continuăm împreună, oameni dragi!”, își anunță primarul Bîlea concetățenii.

AZIL pentru persoane în nevoie la Oarja, în satul Ceauşeşti

Unul dintre proiectele demarate de actuala administrație a comunei, la inițiativa primarului Constantin Bâlea, este construirea unui azil pentru persoane în vârstă și în nevoie. Terenul ales pentru ridicarea acestuia aparține domeniului public al comunei, are aproximativ 5.000 de metri pătrați și se află în zona străzii Găinii. Investiția se află în faza de proiectare a construcției și va avansa în funcție de disponibilitățile financiare, dar și de rapiditatea cu care vor fi obținute avizele necesare.
“Am demarat acest proiect pentru că este nevoie să venim în sprijinul concetățenilor noștri care ajung la o vârstă și nu mai pot trăi singuri sau au nevoie de îngrijire specializată. Căminul va putea găzdui cel puțin 50 de persoane și, în afară de ajutorul acordat acestora, va asigura și locuri de muncă. Evident, vom încerca să le ocupăm tot cu persoane din comună. Va trebui să angajăm personal medical, dar și auxiliar. Dacă totul merge bine, sper ca la anul pe vremea aceasta să demarăm construcția efectivă. Deocamdată, împreună cu proiectanții, punem la punct detaliile clădirii, pentru că vrem să iasă ceva deosebit!” – a declarat primarul Constantin Bâlea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii