Web Analytics
scris duminică, 06.11.2022

Înaintea meciului FCSB – Rapid, jandarmii au găsit obiecte pirotehnice ascunse în stadion

Jandarmeria Capitalei a anunţat că mai multe obiecte pirotehnice s-au găsit la controlul stadionului, înaintea derbiului din Superligă FCSB – Rapid. Meciul FCSB – Rapid, contând pentru etapa a 17-a a Superligii, este programat la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Înaintea meciului FCSB – Rapid, jandarmii au găsit obiecte pirotehnice ascunse în stadion

Citește și: Dezastru: FC Argeș – Sepsi 0-5. Soluția: Să investim în viitor!

 “Premergător realizării dispozitivului, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării şi întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor”, a precizat Jandarmeria.

Citește și: „Bernabeu nu înţelegea de ce, la banii lui şi la tot ce făcuse el, nu putea să-l ia pe Dobrin”

 “Pe această cale, atragem atenţia tuturor participanţilor la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acţiuni  constituie fapte de natură penală şi sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare. Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria  Capitalei evidenţiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri  speciale de control asupra tuturor persoanelor şi autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive”, a subliniat Jandarmeria Capitalei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...