Web Analytics

Înaintea lui Dragnea, şi lideri politici din Argeş au fost ţinte ale ucigaşilor plătiţi bine

de | 13.09.2018 14:00 | Politica si Administratie

# O relatare aiuritor de incendiară despre cum ar fi putut scăpa Argeşul nu doar de pesta porcină, ci şi de conducători!!!

Nebunie de nebunie! După ce liderul PSD Liviu Dragnea a dezvăluit o tentativă de asasinat în care rolul lui era acela de victimă, alte cazuri se ivesc acum în atenţia gospodinelor vaccinate. Zilele trecute, un lider ALDE de la Câmpulung a fost ţinta unui atentat cu coastă de porc împuţită, la un restaurant de fiţe din municipiu. Dacă nu ţinea nasul deasupra cărnii prăjite cu „arome divine” – chestia asta chiar e trecută în meniu! – adevăratul liberal s-ar fi trezit cu putreziciunea în stomac.
Chestia de la Câmpulung chiar s-a întâmplat! Aia cu Dragnea nu o cunosc, doar am auzit de ea. Acesta este şi motivul pentru care am decis să evoc toate tentativele cunoscute de eliminare a preţioşilor noştri lideri politici.

Cazul 1: Emilian Dragnea, în prezent prefect de Argeş

Pe 16 martie 2017, Guvernul României, prin mişelul premier Sorin Grindeanu, a decis să-l distrugă pe subprefectul Emilian Dragnea şi l-a numit prefect al judeţului Argeş. Asasinatul nu a reuşit, deşi Dragnea a ajuns la limita dezastrului, fiind pus în funcţie. Ulterior, premierul a fost demis, iar Dragnea încă supravieţuieşte tentativei. Nu se ştie cât va mai rezista!

Cazul 2: Dan Manu, acum preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş

Spilcuitul berevoeştean care n-a prins sclavia umană pe meleaguri natale a fost în atenţia ucigaşilor pe când îşi practica profesia de medic legist. Chemat de urgenţă să supravegheze o necropsie, Manu a făcut un atac de panică – nu un infarct, cum sperau unii! – atunci când incizia la nivelul gâtului celui mort a declanşat un spasm de trezire la viaţă a decedatului. Ulterior s-a aflat că nimic nu este ceea ce pare, nici măcar în viaţa de dincolo, aşa că Manu a fost pus să autopsieze un întreg judeţ cu corpul în Argeş şi sufletul împărţit între Prahova, Dolj, Dâmboviţa şi Teleorman.

Cazul 3: Simona Brătulescu şi Ion Mânzână, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

Adjuncţii lui Manu de la CJ au fost aproape de moarte chiar după alegerile din 2016. De bucurie că a ajuns mini-şefă, Simona a petrecut un week-end relaxant pe asfalt, acolo unde a desenat un şotron. A sărit, a tot sărit, iar la un moment dat a vrut să marcheze căsuţa cu procentul partidului – 4! Chiar în acel moment, lui Nelu Mânzână i-a căzut ţigara din gură – era şi el pe arătură! – şi s-a repezit să-şi recapete chiştocul, punându-i piedică Simonei. Ambii s-au julit, dar au supravieţuit. Se spune că în spatele asasinatului – tentativei, mă rog! – s-ar fi aflat colegi din ambele partide.

Cazul 4: Şerban Valeca, în prezent senator şi lider PSD

Cel mai interesant caz de eliminare brutală din această viaţă, dar şi din viaţa politică l-a avut ca subiect pe şeful PSD Argeş, Şerban Valeca. De fapt, a fost vorba de o tentativă de sinucidere, ştiut fiind faptul că liderul de partid consumă foarte multe pateuri de la “Iepuraşul” din Câmpulung. Pe bune, din nou! Există şi martori!

Cazul 5: Ion Georgescu, fost, actual şi viitor primar la Mioveni

Teoretic, aici e vorba de o chestie ca la Valeca, deşi este exclusă implicarea produselor de patiserie. Să explic: nu e tentativă de asasinat, ci tot de sinucidere. Păi, ce primar se apucă să facă spital şi catedrală dacă nu are anumite gânduri?! Nu putea să se apuce de mall şi fântână cântătoare?

Cazul 6: Adrian Miuţescu, consilier judeţean şi lider PNL

Aici lucrurile sunt foarte clare! Iani Popa a plecat, iar Eugen Nae a rămas. Ultimul încă citeşte manualul despre cum să scoţi cuiul de la grenadă fără să dai cu ciocanul. Norocul lui Miuţescu!

Cazul 7: Cornel Ionică, actual primar de Piteşti

Primarul Piteştiului a fost ţinta unui atac masiv în 2016, chiar în ziua alegerilor locale. 601 de piteşteni înarmaţi cu buletine de vot primiseră misiune de a-l asasina pe eternul vice al lui Pendiuc, însă întârzierea unor autobuze Publitrans comandate de fostul primar, dar şi nesimţirea unora de a închide secţiile de vot la ora 21.00 au făcut ca Ionică să scape nevătămat. Piteştiul nu a avut acelaşi noroc!
Un pamflet de Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii