Web Analytics

Înainte de returul cu Dinamo, FC Argeș s-a despărțit de doi jucători

de | 3.06.2023 08:56 | Actualitate, Home, Sport

Înainte de returul care se va disputa la Mioveni, azi, de la ora 21, FC Argeș a anunțat oficial despărțirea de doi jucători. Mijlocașul francez Tony Njike (25 de ani) și fundașul brazilian Lucas Brendon (28 de ani) au plecat din Trivale înainte de ultimul meci cu Dinamo.

Citește și: Pro TV este partener la Analogue Festival, marele eveniment al verii de la Mioveni!


“Clubul nostru și fotbaliștii Tony Njike și Lucas Brendon au ajuns la acorduri pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Brazilianul Brendon Lucas a ajuns în iarna acestui an, după despărțirea de vietnamezii de la Ho Chi Minh City. A jucat doar 9 partide la FC Argeș. Tony Njike a ajuns în vara anului trecut, după ce se despărțise de Ajaccio. A jucat 37 de partide în toate competițiile pentru noi, reușind să paseze decisiv în 4 rânduri. Mult succes în carieră!”, a transmis clubul din Trivale.

Citește și: Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare


Dinamo a câștigat meciul tur cu FC Argeș din cadrul barajului de promovare cu un categoric 6-1. Cu șanse teoretice înainte de retur, piteștenii încearcă să-și câștige locul pentru sezonul următor din Superligă pe alte căi. Concret, FC Argeș a cerut, în cursul zilei de vineri, retragerea licenței primite de Dinamo pentru sezonul următor al primei ligi.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *