Web Analytics

Pro TV este partener la Analogue Festival, marele eveniment al verii de la Mioveni!

de | 3.06.2023 06:37 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

A doua ediție a Analogue Festival, cel mai mare eveniment de acest fel din regiunea de sud-centru a României, va avea loc în perioada 25-27 august pe platoul Făget de la Mioveni, aducând pe scenă artiști consacrați din țară și din străinătate pentru un weekend de evadare, cu muzică și cultură, în mijlocul naturii.

Citeşte şi: „Cumetrele”, în premieră la Teatrul „Al. Davila” din Pitești. O comedie încheie stagiunea

Această ediție a festivalului are pe afiș nume cu rezonanță în peisajul muzical al anului 2023, precum B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Ca element de noutate vă putem spune că Pro TV va fi partener al evenimentului. Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, ne-a confirmat informația, precizându-ne: „Ei ne-au căutat, este cel mai mare câștig. Va fi un schimb reciproc, în beneficiul ambilor parteneri. Cei de la Pro TV vor face promovarea evenimentului pe canalele lor și, probabil, directorul festivalului și managerul vor participa la anumite emisiuni”.

Vă reamintim că anul trecut a fost distracție la superlativ cu Analogue Festival, care a adunat peste 30.000 de participanți pe platoul Făget din Mioveni, „locul perfect în care să te deconectezi de agitația urbană și să te reconectezi cu oamenii care sunt pe același vibe cu tine” – după cum scriu organizatorii pe pagina de Facebook.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *