Web Analytics

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare

de | 2.06.2023 17:06 | Actualitate, Home, Sport

Fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Acesta are de executat 7 luni şi 10 zile, din cauza abaterilor repetate în trafic. Lupu a fost prins în mai multe rânduri fără permis, în condițiile în care acesta i-a fost anulat cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Citește și: Mii de francezi, plângere penală împotriva Renault pentru motoare defectuoase, care echipează şi Dacia

La începutul lunii februarie, judecătorii din Cornetu l-au condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis și au revocat o condamnare mai veche. La această pedeapsă au mai adăugat sporul de o treime, ceea ce a însemnat un plus de o lună și 10 zile. Nu e prima dată când are probleme. În anul 2005 a fost surprins de polițiști la volanul unui autoturism care avea numere false de înmatriculare și, în plus, făcuse obiectul unui dosar penal. Și tot în același an a avut o problemă și la aeroportul „Henri Coandă”. Autoritățile au susținut că fostul fotbalist ar fi încercat să intre în țară cu 80.000 de euro pe care nu i-ar fi declarat. Cea mai mare parte din această sumă era ascunsă într-o cutie de pantofi. Lupu a mai făcut închisoare în anii 90, pe când juca în Grecia, pentru legăturile pe care le avea cu o bandă de hoți români.

Citește și: 15 copii aflați în tabără au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău

Dănuț Lupu are 56 de ani și a jucat Dunărea CSU, Dinamo, Panathinaikos, Korinthos FC, OFI Creta, Rapid, Brescia și Hapoel Tzafririm Holon. Cu echipa din Ștefan cel Mare a câștigat titlul și Cupa României în sezonul 1989 -1990, iar cu Rapid a luat titlul și Supercupa României în 1998-1999. În echipa națională a jucat în 14 partide.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *