ÎN WEEK-END! MARATON DE VACCINARE DRIVE THROUGH ÎN PARCAREA VIVO! PITEȘTI

de | 10.11.2021 08:20 | Actualitate, Politica si Administratie

“Sâmbătă și duminică, cei care doresc să se imunizeze vor găsi echipe medicale în parcarea centrului comercial VIVO! Pitești, până la miezul nopții.
Rapid, comod, fără a coborî din autoturism. Așa va fi realizată vaccinarea drive-through. Vor fi două fluxuri, iar vaccinurile disponibile sunt Pfizer și Johnson & Johnson. Sunt așteptate atât persoane pentru prima doză cât și cele care au nevoie de rapel sau doza 3. De la intrarea în parcare, persoanele care solicită vaccinarea vor fi ghidate spre punctele de triaj, vaccinare apoi supraveghere post-vaccinare. Adeverința de vaccinare va fi emisă în timp ce medicii supraveghează post-vaccinarea.
Nu uitați de interdicții! Argeșenii care intenționează să meargă după ora 22 trebuie să completeze declarația pe propria răspundere, să bifeze rubrica legată de asistența medicală și să scrie traseul pe care circulă spre și dinspre centrul de vaccinare.
Vaccinarea este permisă oricărui cetățean din categoria persoanelor eligibile, fără programare și fără a fi nevoie să locuiască în Municipiul Pitești. Obligatoriu este doar buletinul. Sâmbătă de la ora 8 la ora 24 și duminică, 8-24. Argeșul se vaccinează!”, este mesajul transmis de prefectul județului, Radu Perianu.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii