Web Analytics

În toamnă începe apelul în dosarul tânărului mutilat de un buldoexcavator

de | 7.07.2021 14:42 | Actualitate, Dezvăluiri

S-a stabilit un nou termen pentru dosarul tânărului rămas infirm în urma unui accident petrecut în 2015, în comuna Merișani. Pe 20 septembrie a.c. se va judeca dosarul la Curtea de Apel Pitești.

Reamintim că, pe 7 octombrie 2015, cuva unui buldoexcavator manevrat de un șofer angajat al SC General Trust a smuls în trafic plafonul unui Peugeot 607, pe care îl conducea Mădălin Tudose, un tânăr care avea atunci 26 de ani și care urma să își serbeze ziua de naştere peste zece zile. În urma accidentului, tânărul a fost rănit grav la cap, pe partea dreaptă, şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Argeş, unde a fost băgat de urgenţă în operaţie. Leziunile traumatice i-au pus în primejdie viața și i-au cauzat infirmitate fizică posttraumatică. A ieșit din starea comatoasă abia după un an de îngrijiri medicale și a făcut numeroase ședințe de recuperări și intervenții chirurgicale pe la mai multe spitale din țară.

Ulterior s-a aflat că buldoexcavatorul care realiza lucrări autorizate de montare a unor glisiere metalice nu avea asigurare de răspundere civilă obligatorie auto (poliță RCA). După cinci ani de tergiversări, dosarul a primit o soluție pe 2 aprilie a.c. Potrivit instanței de fond, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România (BAAR) a fost obligat la plata către victimă a unor daune materiale în valoare de 15.000 lei, 200.000 de euro daune morale și 3.000 de lei lunar. Avocatul victimei a atacat decizia pe 5 aprilie, pentru că suma acordată este net inferioară pentru traumele medicale suferite de către Mădălin Tudose, mai ales că acestea nu se vor vindeca niciodată.

Citește și Un tânăr a rămas infirm pe viaţă după ce cuva unui buldozer i-a smuls în trafic plafonul maşinii

Citește și Despăgubiri de 200.000 euro pentru tânărul rămas infirm din cauza unui accident în trafic

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. General Trust este firma domnului Cătălin Spătaru.
    Din cate a arătat presa, nu eu, acest patron, a avut relații extrem de sus puse, cum ar fi, domnul Manuel de la BCCO ( pe vremea când presa a scris ) și mulți oameni din administratie , justitie , lumea mondenă ori de afaceri. Dânsul fiind un pasionat de vânătoare, a avut multe zile de relax, în ultimii ani, alături de toți acești distinși menționați de mine mai sus.
    Trageți dumneavoastră concluziile și înțelegeți cam ce se întâmplă?!
    Normal, într-o lume modernă, când greșești, faci o înțelegere, nu te judeci ani, încercând să lași impresia că umanitatea din tine, nu există.
    Tânărul care este o victimă fără vină, trebuie sprijinit și ajutat toată viața lui.
    Din cate îl cunosc pe domnul Cătălin Spătaru, care se prezintă ca fiind un om cu coloană vertebrală, ar trebui să fie înțelegător și să se pună în situația acestui tânăr.