Web Analytics

În ce condiții pot funcționa terasele restaurantelor. Ce a transmis șeful DSVSA Argeș

de | 9.06.2020 09:30 | Actualitate

– Starea de întreținere a tuturor spațiilor, facilităților, echipamentelor și ustensilelor care se utilizează pentru recepția, depozitarea, prepararea, gătirea și servirea produselor alimentare;

– Asigurarea de dispozitive și substanțe biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor personalului lucrător, a spațiilor și facilităților, echipamentelor și ustensilelor precum și echipamente de protecție a personalului;

– Alimentele, materiile prime și ingredientele care se află în unitate să nu prezinte modificări organoleptice, risc de contaminare sau depreciere ;

– Aprovizionarea cu produse alimentare să se facă numai din unități autorizate/înregistrate sanitar

– Interzicerea manipulării alimentelor de către persoane care care nu dețin documente care să ateste starea de sănătate a acestora conform legislației medicinei muncii în vigoare;

– Implementarea de proceduri de autocontrol și bune practici de igiena bazate pe principiile HACCP.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii