Web Analytics
scris marți, 19.12.2023

În cadrul proiectului ,,Studenții sunt îngeri’’ au fost oferite daruri asistaților de la Centrul de Îngrijire și Asistență-Găvana

În perioada 22 noiembrie – 19 decembrie 2023, Asociația Tales of Angels a inițiat Campania ,, Studenții sunt îngeri’’, Ediția a XV-a, de susținere a persoanelor vârstnice și cu dizabilități. Evident că au fost alături studenții de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, CENTRUL UNIVERSITAR PITEȘTI, Facultatea de Științe Economice și Drept, specializarea Management IF, Management IFR, Master în limba engleză MSDA și câteva firme partenere din Pitești.

În cadrul proiectului ,,Studenții sunt îngeri’’ au fost oferite daruri asistaților de la Centrul de Îngrijire și Asistență-Găvana

Acest proiect a urmărit trezirea unor sentimente de toleranţă şi apropiere faţă de persoanele în vârstă care sunt nevoite să-şi ducă viaţa într-un cămin.

Citește și Tichetele educaționale de 500 de lei nu vor ajunge la elevi de Crăciun și nici până la finalul acestui an 

Oaspeții au fost primiți de Cristiana Anton, șefa Centrului de Îngrijire și Asistență-Găvana din Pitești cât și de personalul instituției.

Lacrimi de emoție și bucurie au inundat fețele vârstnicilor și a tinerilor cu bolnavi de aici când au primit daruri, cel mai de preț cadou fiind atenția și timpul oferit acestora.

Cei de la Asociația „Tales of Angel” promit că vor reveni cu un alt proiect în viitorul apropiat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *