Web Analytics

În această săptămână încep competiţiile de kaiac-canoe la Baza Nautică de la Bascov-Budeasa

de | 20.04.2021 13:51 | Actualitate, Sport

Primele competiţii oficiale pentru secţia de kaiac-canoe de la CSM Piteşti sunt programate în această săptămână. Este vorba de Campionatul naţional de primăvară pentru juniori I, pe 23 şi 25 aprilie, urmând ca în perioada 26-27 aprilie să aibă tot aceeași competiție, dar rezervată juniorilor 2 şi cadeţilor.

Cupa României pentru seniori are loc pe 28 şi 29 aprilie, toate competiţiile urmând să fie găzduite de Baza Nautică de la Bascov-Budeasa. Clubul Sportiv Municipal Pitești va participa la toate cele trei competiții cu un număr de 14 sportivi, pregătiți de antrenorii secției, Agoston Siposs, Alexandru Din și Gheorghe Din.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

Pentru componenții lotului național de juniori 1 este și un test suplimentar, deoarece campionatele naționale fac parte din prima etapa de selecție în vederea participării la Campionatele Europene de juniori din 24-27 iunie, Poznan (Polonia), Campionatele Europene de Maraton, 08-11 iulie, Moscova și Campionatele Mondiale pentru juniori, 15-18 iulie, Montemor O-Velho (Portugalia).

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii