Web Analytics

Împreună de Dragobete, separat de 1 Martie

de | 7.03.2024 13:05 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Dacă pe 24 februarie, de Dragobete, s-au întâlnit trupele din opoziția lui Lasconi taman în Grădina Publică din Câmpulung, liderii PSD și PNL fotografiindu-se împreună, surâzători și salutându-se bărbătește, de 1 Martie nu s-a mai refăcut coaliția. A existat o oarecare împărțire a teritoriului, iar social-democrații au intrat și pe Bulevardul „Pardon”, liberalii, nu, mai ales că era și prefectul Perianu prin zonă. Centrul municipiului nu a fost evitat de nicio grupare, dar nu a mai fost cazul de salut tovărășesc sub ferestrele Primăriei. Ceva șanse vor exista vineri, de 8 Martie, atunci când și cei de la PNL, și cei de la PSD vor ieși în stradă. Iar marele noroc e că lipsește gașca USR, împărțirea florilor fiind făcută, de regulă, sub pălăria administrației locale, nu sub cea a partidului, cu primărița Lasconi și viceprimarul Vlădău în frunte. Și apropo de pălării, mărțișoarele liberalilor chiar au fost pălării în miniatură. De-ale lui Măgeanu (foto)!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! „Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată”

Citește și Norris Măgeanu: „Vom acorda consultanţă tuturor pensionarilor care au nevoie de lămuriri în problema pensiilor”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *